Legnépszerűbb ingatlan hirdetési oldalak (2022)

Legnépszerűbb ingatlan hirdetési oldalak (2022)

Mindenki célja az ingatlan eladásakor, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban tudja értékesíteni az adott ingatlant, két lehetőség közül választhatunk vagy kiválasztunk egy hirdetési oldalt és feltöltjük magunk az adott ingatlant vagy ingatlanos segítségét kérjük.

Top 5 ingatlan hirdetési oldal

Ha úgy döntesz, hogy magad próbálod értékesíteni az ingatlant megpróbálunk segíteni abban, hogy mely oldalakra érdemes mindenképpen feltölteni a hirdetést. Sok esetben gondolhatnánk úgy, hogy elég csak a piacvezető ingatlanos hirdetési portálra feltölteni és kész is vagyunk, de látni fogjuk, hogy sok esetben ez egyrészt sok pénzedbe is kerülhet másrészt nem biztos, hogy ez a leghatékonyabb módszer.

ingatlan hirdetés feladás

TIPP! Az egyik legnépszerűbb apróhirdetési oldal az Adokveszek.hu ahol az ingatlan hirdetés feladás ingyenes és akár regisztráció nélkül is feladhatjuk hirdetésünket. Ami nagyon fontos, az ingatlan hirdetés feladásánál, hogy részletes leírást adjunk meg valamint jó minőségű fotókat készítsünk az ingatlanról. A találati listában elől mindig a legfrissebb hirdetések szerepelnek, de különböző kiemelésekkel tovább növelhetjük az esélyét annak, hogy hirdetésünkre felfigyeljenek. Tehát semmi akadálya annak, hogy egyedül vágjunk neki egy adás-vételnek csupán pár kattintással ezt meg is tudjuk tenni és már csak az érdeklődőket kell fogadnunk. Ezen az oldalon díjmentesen adhatjuk fel nem csak a hirdetésünket de a fotók feltöltéséért sem kell fizetnünk amit a később bemutatott oldalak esetében sajnos nem mondhatunk el, így mindenképp itt érdemes kezdeni ha el akarjuk adni házunkat, lakásunkat.

  

Ingatlan.com

Magyarország legrégebbi ingatlan hirdetési oldala az ingatlan.com amely szinte megkerülhetetlen a hazai piacon, viszont az ingyenes hirdetési feladásánál láthatjuk, hogy sajnos fotókat nem tudunk feltölteni csak ha fizetünk érte ami lássuk be így nem túl hatékony megoldás. Ha Budapesten keresünk vagy hirdetünk ingatlant mindenképpen előny ha itt is szerepelünk.

 

Ingatlanbazár.hu


Ha nem a fővárosi ingatlant akarunk meghirdetni jó választás lehet az ingatlanbazár.hu apróhirdetési oldal. Ingyenesen ugyan 2 hirdetést is feltölthetünk azonban itt sem tölthetünk fel fotókat az ingatlanról csupán annak alaprajzát, így viszont szintén nem számíthatunk sok érdeklődőre. Ennek ellenére érdemes itt is szerencsét próbálni. 

  

Ingatlannet.hu

A hazai ingatlanos piac egy másik fontos szereplője a Ingatlannet.hu ahol egy szép és átlátható oldalon viszonylag elég egyszerűen feladható egy hirdetés ingyenesen, azonban fotót itt sem csatolhatunk a hirdetésünkhöz, viszont egy virtuális térkép segítségével bejelölhetjük az eladó házat vagy eladó lakásunkat. 

Szintén nagy piaci szereplőnek tekinthetjük a Jófogás ingatlanos részét, viszont már a hirdetés feladásának is díja van. 
Az ingatlan hirdetési oldalakról

Az ingatlan hirdetési oldalakon természetesen nemcsak eladó lakásokat vagy házakat lehet meghirdetni, szinte mingyegyiken lehetőségünk van eladni telket, garázst de akár kiadó szobát is meghirdethetjük. Mindenképpen érdemes a hirdetés feladása előtt informálódni, hogy az adott weboldalon lehet-e ingyenesen hirdetni vagy ezt csak külön díjazás ellenében tehetjük-e meg, nehogy a hirdetés feladásának a végén szembesüljünk a díjakkal. Azt, hogy egy hirdetés feladása megéri-e annak feladási díját ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, fontos szempont az ár-érték arány és, hogy mennyire sürgős az adott ingatlan eladása. Az ingatlanok szűrésére számos lehetőség van megye szerinti is.A legtöbb ingatlan apróhirdetési oldalon az eladó othhonoknál található hitel kalkulátor, így egyből ellenőrizhető is, hogy a kiszemelt ingatlant meg tudnánk-e vásárolni. Az ingatlanosok nem tesznek különbséget hiteles vevő vagy készpénzzel fizető vásárló között, ez mindennapos az ingatlan szakmában. Amennyiben valamilyen speciális igény merül fel érdemes hiteltanácsadó bevonása, biztosat csak ő tud mondani.


 

hirdetés
Kategóriák