Legjobb apróhirdetési oldalak (2022)

Legjobb apróhirdetési oldalak (2022)

Szeretnéd végre olyan helyen feladni az apróhirdetésed, ahol nem kell vesződni a regisztrációval? Fontos számodra, hogy ingyenesen meghirdethesd az eladni kívánt tárgyaidat? Szeretnél egy felhasználóbarát felületen, néhány kattintással lezavarni az adás-vételt? Akkor olvasd el cikkünket melyben a legnépszerűbb oldalak listáját láthatod.

 

 

TOP 5 apróhirdetési oldal

 

Összeszedtük a legjobb apróhirdetési oldalakat, hogy mit és pontosan hol érdemes hatékonyan hirdetni. Az országos hirdetési oldalak közt vannak régóta ismert tematikus hirdetési portálok, de érdemes az újabb oldalakat is számításba venni, hátha vannak olyan témák amiket ott hatékonyabban tudunk nem csak hirdetni, de eladni is. Mivel a legtöbb ilyen oldalon ingyenesen hirdethetünk veszteni valónk úgy sincs.

 

Adokveszek.hu

Adokveszek.hu


A legújabb apróhirdetési oldal az adok veszek csoportok népszerűségét szeretné meglovagolni, amely már a nevében is hűen tükrözi ezt az Adokveszek.hu apróhirdetési portál. Legfőbb előnye, hogy nem szükséges regisztrálnunk, ha valamit el akarunk adni, csupán feltöltjük az eladó termékünket és már várhatjuk is a vásárlói hívásokat és itt is a hirdetés feladása ingyenes.

  

Az egyik hazai legismertebb minden témára fókuszáló apróhirdetési oldal Magyarországon a Jófogás.hu, ahol szinte bármit meghirdethetünk a használtautón át az ingatlanokig, és hirdetési kategóriák száma végtelen, tényleg bármit eladhatunk itt.
 

 

Használtautó.hu
Használtautó.hu

 

A listát az autós azon belül is elsősorban a használtautós témakörrel folytatjuk. Megkerülhetetlen piaci szereplő a hasznaltauto.hu, ahol természetesen nem csak használt de új autók eladása is lehetséges. Az oldalon lehetőség van az autók mellett haszongépjárművek, motorkerékpárok eladására, a hirdetés feladása regisztrációhoz kötött.

 

Ingatlan.com

Ingatlan.com

 

A másik nagy témakör az ingatlan hirdetési oldalak, a top ingatlanos oldal az ingatlan.com, ahol lehetőségünk van az ingatlan eladása mellett egy táblát is igényelni, amellyel számos utcában is találkozhatunk, ezzel hívva fel a figyelmet az arra járóknak, hogy az utcában hol találhatóak eladó ingatlanok. De részletesebben itt olvashatsz a legnépszerűbb ingatlan hirdetési oldalakról.

 

Agroinform.huAgroinform.hu

 

A agrár szektorban is egyre népszerűbb, hogy külön tematikus oldalakon hirdetik meg a mezőgazdasági gépeket, a legnépszerűbb mezőgazdasági oldal az agroinform.hu, ahol az apróhirdetések mellett friss híreket is olvashatunk. 
  

További apróhirdetési oldalak

 

Nagy népszerűségnek örvendenek még a háziállatokkal kapcsolatos oldalak, ahol kis kedvenceket vehetünk megbízható forrásból. A legnépszerűbben természetesen a kutya és macska apróhirdetési oldalak, de ehhez a témakörhöz szorosan kapcsolódik a lovas piacterek is.

Az apróhirdetési oldalak legnépszerűbb témaköreit a könyvek, a digitális eszközök uralják azon belül is a mobiltelefonok piaca népszerű, de a háztartási eszközök, vagy éppen a bútor apróhirdetések is nagy számban megtalálhatóak az ilyen oldalakon. Az apróhirdetési oldalak listája nagyon hosszú, nem is célunk az összeset felsorolni, reméljük tudtunk segíteni, hogy hol érdemes feladni hirdetéseinket. Egy-egy témát részletesebben is kivesézünk érdemes azokat is elolvasni.
 

hirdetés
Kategóriák