Így használd az Erste kártyád Google Pay alkalmazással

Így használd az Erste kártyád Google Pay alkalmazással

Az Erste Bank is elérhetővé tette a Google Pay mobilfizetési szolgáltatását. Most már az Erste bankkártyával rendelkezők is egyszerűen használhatják érintéses fizetésre telefonjukat a Google Pay applikációjával. Az Erste volt a harmadik bank aki ezt itthon elérhetővé tette a MasterCard és a Visa kártyával rendelkezőknek egyaránt.

Google Pay: hazai bankok

Az androidos felhasználóknak jelenleg hét hazai bank üzemeltet érintéses mobilfizetéses szolgáltatást, annak ellenére hogy az androidot használók száma jóval több a apple felhasználóknál, ennek ellenére az Apple népszerűbb a felhasználók körében. A Google azzal próbál ezen változtatni, hogy a paltformot megnyitotta a bankok számára így saját appot fejleszthetnek, így a mobillal történő fizetések száma is megugorhat.

Erste Bank Google Pay

Az ilyen mobillal történő érintésmentes fizetés rendkívül biztonságos és az Erste Bank törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű, nemzetközileg elterjedt mobilfizetési szolgáltatást kínáljon.Az Erste digitális platformja még teljesebbé vált a Google Pay bevezetésével, a George bevezetésével felhasználóinak száma fél év alatt meghaladta a félmilliót. Az ügyfeleknek már közel 70%-a használja a mobilalkalmazást, sőt közel 50% már csak mobilon bankol. Ennek köszönhetően új fizetési megoldással bővül a George applikációja, többek között a képes számlaszámot leolvasni egy egyszerű számlalevélről de képes scannelni vagy QR kód alapján fizetni. Ha elvesztettük bankkártyánkat, most már az applikációból is tudunk újat igényelni.
 

hirdetés
Kategóriák